• ···
Mine mellemmåltider i dag..

Min dag i går i billeder… med lidt forklaring …

En dejlig dag i går. Først havde jeg møde med en skøn ven som hjalp mig med at se på min firma struktur. Bagefter var jeg et hurtigt smut forbi Beauty PR som holdte 1 års fødselsdag. Stine som har PR bureauet er indbegrebet skønhed. Hun ser altid så frisk ud, med lækkert vådt kæmmet hår og spændstig, saftig og sprød hud. Sådan en man tror der lige har været ude at cykle en tur typen. 🙂 Hun har ansat en af mine blogger veninder og nærmest navnesøster RikkeMay, absolut også super sprød. De har total styr på alle de lækre produkter der findes til at forskønne os kvinder (og mænd) endda mange af dem naturlige og økologiske. Jeg faldt totalt for et produkt i går, meen det fortæller jeg om snart – jeg skal lige teste det og undersøge det nærmere.

foto 1  foto 2 foto 3 foto 1 foto 5 foto 4

 

 

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mellemmåltider i dag..