• ···
Dag 3 - om de bedste knækbrød jeg har smagt!

Min faste dag, meget lys afføring og Beauty Pr messen i går.

 

Fotografi den 25-11-14 kl. 16.50

Tiden går SÅ hurtigt -jeg når desværre ikke at blogge så meget som jeg gerne vil og som jeg har at fortællle 🙂
Jeg skylder vist til at starte med at fortælle hvordan min faste dag gik i sidste uge. So here it is. Jeg startede morgenen med at drikke vand med citron og ellers bare en masse vand.
Jeg var rundt og måle deltagerne i okt/nov holdet af FITIN4WEEKS – det skal jeg NOK fortælle jer om i et andet indlæg, jeg har de vildeste historier…. Jeg fik lidt urtete i løbet af dagen og afkog af grøntsager som jeg havde kogt dagen før og taget med, det smagte ikke specielt godt, så for at være ærlig drak jeg ikke særlig meget af det ! Klokken 14 var jeg ret sulten så jeg sprang ind forbi Joe ‘n Juice og blandende min egen grøntsags juice. Jeg skulle bare have noget ‘mad’ så jeg fik dem til at mikse alt hvad de nærmest havde af grøntsager og så lidt ingefær 😉 Den smagte faktisk møg godt, på den anden side alt smagte nok godt lige der.. !! Anyway dagen gik med vand og jeg drak en grøntsags juice igen kl ca 19 og så i seng kl 22. Det var på ingen måde slemt, en dag kan man sagtens klare, men om jeg ville kunne det i 4 dage i træk, det ved jeg ikke ?? Et skridt af gangen ikke..

Status: På de her 7 dages udrensnings kur (den fede faste) har jeg haft mere energi, jeg har trænet bedre og hårdere, og haft meget lys afføring 🙂 Ja det er ærlig snak !!
Det har faktisk været rigtig dejligt for mig at ændre på min kost så jeg også kunne prøve noget andet end det jeg er vant til. Martins opskrifter er desuden virkelig virkelig gode – det er så rart med ny inspiration til mad.

Så til Beauty Pr Messen i går.
Pr bureauet ‘Beauty Pr’ messen havde lavet en fin messe igår med alle deres brand som vi andre kunne gå og snage lidt i. Det var et rigtig flot arrangement med masser af kompetente mennesker bag de forskelige mærker, mulighed for tests af produkterne, håndmassager, facials, og super tips til ‘how to do your hair and make-up’.
De mærker jeg synes havde noget helt særligt var,  Julie P, som er kendt for deres mikro fiber handske med gel som gør huden super blød og tilføre den maximalt fugt på i 20 min. Den findes også til fødderne og til halsen, som jeg specielt gerne vil prøve – manden sagde den seriøst kunne fjerne rynkerne på halsen så JA TAK… !! De har også en masse gel masker (tror jeg man kalder dem) som også siges at skulle være virkelig gode. Det er helt klart er mærke jeg synes er rigtig spændende.
Så var der mærket Eco By Sonya som er en naturlig økologisk selvbruner serie. Det er total fedt synes jeg. Tænk at kunne smørre sig ind i en lækker creme som samtidig giver en smuk kulør og som er uden en masse kemiske ingredienser. WHATS NOT TO LIKE?? Elsker innovative mennesker, det er så dejligt at vi andre kan nyde godt af det.
Et andet produkt som jeg synes var rigtig spændende var neglelakkerne Bio sculpture Gel som er neglelak uden kemi, som ikke skader dine egne negle og som man ikke skal file af eller bruge acetone for at få af. Det synes jeg lyder meget lovende. Dem vil jeg rigtig gerne teste, jeg bruger selv neglelak- får shellac på ca. hver 3 uge, og hvis man kan få noget som er så skønsomt for neglene der samtidig virker, så er det absolut klart noget jeg vil bruge.

Alt i alt en super messe med masser af lækre produkter. Tak Stine 🙂

foto 7 foto 2 foto 6 foto 10 foto 8 foto 9 foto 1 foto 3

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 3 - om de bedste knækbrød jeg har smagt!