• ···
Min faste dag, meget lys afføring og Beauty Pr messen i går.

Amazing Space nye makeup serie

Jeg havde fornøjelsen af at se Laura, som er ejer af Amazing Space, præsentere sin nye flotte produktserie som indeholdte en rigtig fin makeup-serie, duft serie og to lækre te, jeg smagte den ene og den var virkelig, virkelig god.

Hendes makeup-serie hedder Bio-Magic og er baseret på mineraler og ædelstene med økologiske ekstrakter som vegetabilske olier, antioxidanter, proteiner og vitaminer. Intet er testet på dyr, ej heller inderholder det parabener, sulfater, hormonforstyrrende kemikalier, syntetiske farvestoffer, eller petrolatum. TAK !
Det er en rigtig fin serie, og jeg er allerede blevet særligt glad for hendes lipgloss som føltes helt let og plejende, og som vi talte om så ’spiser’ man jo rigtig meget lipgloss på et år. Det er jo faktisk ret ulækkert at tænke på, så vil jeg altså hellere ’spise’ noget som i det mindste er så rent som det kan blive, når nu jeg ikke vil gå ned på farvede læber !
Jeg er også allerede fan af de nye dufte. Hendes Sweet Charity-duftserie er økologisk, uden syntetiske kemikalier og med skønne aromaterapeutiske dufte. Min favorit er Hvid Te. Jeg kan nemlig slet ikke holde parfume ud efter jeg fødte første gang for 6 år siden, så for mig at finde noget der dufter ganske lidt og lækkert, er så fedt !

I morgen d 03.12 lancere hun produkterne på D’angleterre, hvis du vil med kan du skrive til hende på INFO@AMAZING-SPACE.DK ! (hvis du tager derned så smag lige en af makronerne de smager såååå goooodt…. 😉 )

Hej fra mig, RM

foto 1-1 foto 2-1 foto 1foto 4 foto 3-1 foto 2 foto 5

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min faste dag, meget lys afføring og Beauty Pr messen i går.