• ···
Husk også at nyde dig selv som du er!

X-factor er i gang !!!

Jeg så x-factor i går med mine piger, de elsker vores fredage med fredagsslik (jep og det er den helt usunde af slagsen ;)) og noget vi kan være fælles om at se i fjernsynet.

En af deltagerne blev rimelig hårdt tiltalt af Blachman, det er jo ikke rigtig noget nyt og heller ikke det jeg vil kommentere. Men denne kvinde var så åbentbart mor til en på 5 år og fik nævnt lidt for mange gange (synes jeg) hvor hårdt det var!
Helt ærligt hvorfor er det så hårdt for så mange mødre at være mor?? Det provokere mig!!
Hvad er det der er så hårdt?? Helt ærligt?!! Er det ikke mere noget med at man må finde ud af hvordan man vil prioritere sin hverdag så den ikke bliver så hård, for ærligt -det kan jo ikke være selve barnet der er hårdt?

Jeg ved det ikke – jeg synes bare det er lidt for ‘nemt’ at bruge den kommentar for mange mødre. Jeg mener, man må jo gå ud fra de selv har valgt det og måske er det at blive mor ikke som de havde forventet det, men så må man ændre og nedjustere sine forventninger?
Som mor selv til 2 piger (2 & 7 år) er jeg da med på at man ikke kan få det hele til at gå op, ens frihed og ansvar får en helt anden betydning  og måske kan man heller ikke gøre alt det man ønsker lige her og nu. Men til gengæld får man uden sammenligning den største og mest ubetinget kærlighed skyllet direkte ind i årene og kan, hvis man giver sig selv lov og tid, lære så meget om sig selv at det er mindblowing. Det vejer efter min mening op for alt det andet man burde, skulle, kunne, godt gad gøre lige her og nu!
For hey måske er den eneste mening med livet i virkeligheden at give det videre…..?

FullSizeRender

IMG_3915

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk også at nyde dig selv som du er!