• ···
Tips til at komme i gang.

Husk også at nyde dig selv som du er!

Har du tankerne om at det nu skal være slut med sukker, du skal i form eller andet der skal ryddes op i her i januar så forstår jeg dig sådan set godt! De fleste af os revurdere året der er gået og vil ikke lade endnu et år gå før man …fx.. lære at spise sundere og får den krop man ønsker.
Her i januar er vi en masse der river og flår i din opmærksomhed for at få netop dig som kunde i vores butik. Alle har vi hver vores måde at give råd på, vores måde at anskue sundhed på og ikke mindst vores måde at hjælpe Jer på.
Man har ikke kunnet undgå at blive bombet ned fra alle sider med lynkure, tips og tricks til at tabe sig hurtigt, slippe sukkeret og komme i form nu, at selv jeg er blevet helt træt.

Skal vi så hurtigt igennem julen og lige nå ud på den anden side før vi alle skal sidde med en dårlig samvittighed over hvad vi dog har gjort ved os selv hen over helligdagene? Jeg synes det er irriterende! Jeg har hygget mig med mine børn og min familie og ja, der er røget nogle æbleskiver og konfekt kilo på men hey vi ved jo godt alle sammen de forsvinder igen når hverdagen kommer og vi er mere obs på vores mad igen. Vi behøver måske ikke ligefrem en slankekur. I den forbindelse er så også – hvad er en slankekur og er det overhovedet sundt? Nej, ikke hvis du spørger mig!
Jeg tror på at vi alle fuldstændig godt ved hvad der skal til, hvordan det er bedst at spise. Men ja nogen gange har vi brug for hjælp, et lille skub til at komme igang, en venlig hånd der viser vejen og giver gode råd man måske ikke selv har tænkt på.

Her kommer jeg ind i billedet 🙂 Hos mig er man ikke på slankekur, man er ikke sulten, og man skal ikke have nogen som helst dårlig samvittighed.
Mine forløb hedder Fit in 4 weeks, det gør det fordi man taber sig, får en bedre form, og bliver husket på hvordan det nu egentlig var at spise sundt. Det er ikke en mirakel kur (selvom nogle føler det 😉 ) men en frisk reminder der fører dig back to basic. Forskellen er måske mest at jeg er ‘hos dig’ hele vejen. I modsætning til et online forløb kan du tale med mig i alle 4 uger. Vi skrives ved som minimum 1 gang om dagen (om aftenen) men er der udfordringer eller spørgsmål undervejs kan du sagtens få fat i mig så vi kan drøfte det.
Det er sådan jeg selv har det bedst hvis jeg melder mig til noget, den personlige relation er, for mig, meget vigtig. Måske har du det på samme måde?

Nyd dig selv uanset hvad, Rikkemaija

FullSizeRender

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at komme i gang.