• ···
Åh hvor jeg glæder mig!

Tips til at komme i gang.

Jeg har simpelthen startet årets første dag med at rydde ud.. Ja jeg har tømt køleskabet, skabe og skuffer og gjort klar til en frisk sund start. Jeg har det fuldstændig ligesom mange andre, hvis der er noget jeg kan spise som jeg har besluttet mig for ikke at spise så gør jeg det alligevel -det er som regel noget der indeholder sukker 😉 For os har december også være præget af konfekt, pebernødder, chokolade, æbleskiver og alt muligt andet lækkert guf. Derfor har jeg også brug for at komme tilbage til mine sunde vaner og det gør jeg bedst hvis jeg får renset ud i skuffer og skabe.
Hvis du har det på samme måde så er der her lidt tips til hvordan du kommer i gang!

  1. Start med at beslutte dig for hvornår du vil i gang med en sundere hverdag. Den mentale forberedelse og beslutning er vigtig for at det vil lykkes for dig.
  2. Fyld dit køleskab op med grøntsager, frugter, fisk og andet der indbyder dig til at lave sund mad.
  3. Tænk din uge igennem og planlæg hvordan du vil gøre. Hvad vil du spise til morgenmad i morgen, hvad skal være dine snaks osv. Det gør det hele klart og  konkret og du vælger ikke forkerte løsninger i det øjeblik du er sulten.
  4. Stil de sunde ting indenfor rækkevidde – lad frugtfadet være synligt, stil en skål med skrællede gulerødder i vand i køleskabet som er ligetil at spise. Stil et glas med vand ligetil at drikke på køkkenbordet som du lige kan tage en tår af hver gang du går forbi.

I morgen har jeg besluttet at starte med at drikke denne grøntsagsjuice til morgenmad:

2 stilke bladselleri
2 håndfulde grøntkål
2 håndfulde spinat
5 cm af en broccoli stilk
masser af ingefær
1/2 citron
1 æble

(Du kan selvfølgelig også få hjælp af mig med at kickstarte dit sunde nye år 😉 Fit in 4 weeks !)

GODT NYTTÅÅÅÅRRRRRRR <3

Fotografi den 30-12-15 kl. 16.04 #2

 

IMG_3794

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh hvor jeg glæder mig!