• ···

Mine tanker i denne uge

Jeg har i denne uge virkelig fokus på mine tanker, og jeg lytter meget (mere end normalt) til andre når de taler. Jeg er nemlig gået på jagt efter min mentale sundhed. Jeg synes det er enormt spændende hvad man selv kan ændre bare ved de ting man tanker og det man siger. Prøv virkelig at lytte efter hvad du selv siger når du taler – hvor meget af det du siger er negativt? Ikke fordi jeg siger vi alle skal og kan være glade hele tiden alt er jo en balance mellem forskellige følelser men at have lidt fokus på hvor man har sin energi er ikke dårligt givet ud. Der er masser, faktisk utallige undersøgelser som beviser at man kan ændre sit liv ved at have mere positive tanker og hvordan det vil påvirke ens krop, alle celler og hele ens liv hele vejen rundt.
Prøv at stille dig selv de her spørgsmål og bemærk hvilke tanker du har omkring det? Måske er det tid til at overveje hvad du tænker? Er det faktisk sandt det du tænker eller er det bare noget du er kommet til at ‘kode ind’ – for husk du kan afkode det hele igen. Der er kun én der bestemmer over dine tanker – DIG! Hvilke ønsker du at have???

Hvad tænker jeg om penge?

Hvad tænker jeg om mig selv?

Hvad tænker jeg om min krop?

Hvad tænker jeg om min familie?

Hvad tænker jeg om fremtiden?

Fotografi den 30-12-15 kl. 16.10

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der fredagsfilm ;)