• ···
Om aftensmaden i dag og gode bryster - mærkelig sammenhæng?

Video blog – Hvad er Matcha te ?

Hej 🙂 Pyha nogle gange går dagene (…ugerne ups) voldsomt hurtigt. Siden sidst har highligts været en bestået eksamen (BA i ernæring) nu med kun 1 eksamen og så et bachelor projekt så er jeg fæææærdig, jaaahhh !! En 5 års fødselsdag med Bloggers Delight, super sjovt, rigtig skønt at møde en masse andre bloggere og ret vildt at være til en fest hvor der var der blev taget flere selfies og uploadede mere på de sociale medier end at være tilstede, mig selv inklusiv!
– Og så er der blevet optaget video blogs. Jeg har længe villet lave video blogs og nu har jeg endelig optaget de første 4. Min plan er at poste en video hver fredag om et emne indenfor GO HOT eller GO HEALTHY, jeg håber i vil synes det er interessant. Den første er her!

Jeg har nemlig været på besøg hos Michael som har Byoh Matcha Bar på Helgolandsgade 13 Kbh V (ved Istedgade) Han har fortalt mig alt om hvorfor Matcha er sundt, hvad forskellen er på kvaliteterne og hvordan man laver det -se med her

Du kan besøge hans side her 

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om aftensmaden i dag og gode bryster - mærkelig sammenhæng?