• ···
Mine tanker i denne uge

Vlog om hvorfor og hvordan man detox’er med juice.

Så er det blevet film fredag og derfor tid til min video blog, som denne gang handler om hvorfor det er godt at juice detox, hvordan man gør og et forslag til hos hvem man kan gøre det 😉

På video har jeg spurgt Julie som er ejer og founder af Slowjuice Copenhagen om hvordan man gør hvis man vil juice cleanse med hendes juicer. Jeg kender Julie godt, da hendes skønne produkt også er med i mine forløb ‘Fit in 4 weeks’ hvor man nemlig starter på 3 dags juice detox, inden man bliver treatet af mig med sunde kostplaner og træning 🙂

Læs mere om Fit in 4 weeks her, næste hold starter mandag d 07 marts, hvis du vil med sender du mig bare en mail på blog@rikkemaija.dk

Krammer Rikkemaija

 

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tanker i denne uge