• ···
Fredags film med tips fra Lisbeth Østergaard

Kan man blege tænder i kokosolie og gurkemeje?

Hej med Jer <3
Her er en lille video til Jer, denne gang om man kan blege sine tænder i kokosolie og gurkemeje, bliver de hvidere ?
Hvad synes du…?

Jeg synes faktisk jeg kunne se det – og ikke mindst mærke en forskel (udover resterne af gurkemeje;)) Men det føles ret godt og rent på tænderne bagefter.
Det skader på ingen måde så du kan sagtens gøre det selv. Bare vær obs på at gurkemeje farver rigtig meget også på din tandbørste.

Skriv endelig hvad du har oplevet, det vil jeg rigtig gerne læse.

Tak fordi du kigger med, nyd resten af weekenden <3
RM

 

Med alt godt til dig - Rikkemaija
   

1 kommentar

  • Simone

    Jeg bruger kokosolie til “oil pulling” hver dag. Det har gjort en kæmpe forskel for både mine tænder og mit tandkød. Derudover er “oil pulling” også godt for mange andre ting, f.eks. huden, da det fjerner bakterierne i munden som ellers ville gå i kroppen. Jeg kan kun anbefale at man forsøger sig med “oil pulling”, start med at læse lidt om det og så er det bare at komme i gang, det er super nemt:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags film med tips fra Lisbeth Østergaard